Menu

Merret vendimi, nga 17 dhjetori mbyllen faqet pornografike

Faqja e rrjeteve sociale Tumblr ka njoftuar planet për të ndaluar të gjitha përmbajtjet pornografike, që janë në fuqi që nga 17 dhjetori.

faqet

Faqja e rrjeteve sociale Tumblr ka njoftuar planet për të ndaluar të gjitha përmbajtjet pornografike, që janë në fuqi që nga 17 dhjetori.

Politika e re vjen javë pasi vendi u tërhoq nga App Store e Apple pasi imazhet e abuzimit të fëmijëve e U ndalë nga filtrat e Tumblrit në të kaluarën

Në një post, CEO Jeff D’Onorio theksoi se Tumblr gjithmonë kishte një “politikë të tolerancës zero” ndaj përmbajtjes së tillë, por donte të përmirësonte sigurinë në këtë faqe interneti, përcjell syri.net.

“Veprimet tona janë nga dashuria dhe shpresa për komunitetin tonë,” shkroi ai.

Image

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*