Menu

Maqedoni: Fillon gjykimi për rastin ‘Monstra’

Ka filluar, nga e para, gjykimi për të akuzuarit në rastin “Monstra” Që ka të bëjë me vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smilkovës, afër Shkupit.

monstra

Ka filluar, nga e para, gjykimi për të akuzuarit në rastin “Monstra” Që ka të bëjë me vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smilkovës, afër Shkupit.

Sami Luta, Agim Ismailoviq, Haki Aziri dhe Fejzi Aziri erdhën në gjykatë pa i shoqëruar policia.

Për dy të arratisurit, Afrim Ismailoviq dhe Alil Demiri, gjykata konstatoi se janë të pakapshëm për organet e përndjekjes.

Gjykimi udhëhiqet nga Ognen Stavrev. Në sallë janë të pranishëm familjarët e të akuzuarve, por jo edhe të viktimave.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*