Menu

Lind qeni me ngjyrë të gjelbër

Pronarja e një qeni nuk i ka besuar syve kur ka parë që qeni i tij lindi një qenush ngjyrë të gjelbër.

qeni ngjyre te gjelbert

Rio lindi javën e kaluar 9 qenusha dhe njëri prej tyre lindi me ngjyrën e veçantë. Ngjarja e rrallë ka ndodhur edhe 3 herë më parë në të gjithë botën dhe kjo vjen si pasojë e një pigmenti i quatur biliverdin që gjendet në plancentën e qenve dhe “ngjyrosin” të vegjlit kur përzihet më lëngun amniotik të nënës.

Louise Sutherland tha se ia kishte vënë emrin qenushit “Pyll” për shkak të ngjyrës së pazakontë

“Ngjyra është pakësuar shumë pak dhe do të zhduket shpejt më kanë thënë. Dhe ne e kemi quajtur Pyll,”-shprehet ajo.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*