Menu

Lamtumirë rrudha

Çaji ‘sekret’ i grave aziatike për kozmetikën e lëkurës.

rudha

Vetëm shtoni këta dy përbërës në arsenalin e produkteve tuaja të kozmetikës. Do të shikoni se nuk ka asgjë të vështirë për të pasur një lëkurë të shëndetshme, të shndritshme dhe për më tepër, pa probleme.

Shpëlani fytyrën rregullisht me ujë orizi dhe do të shikoni se sa e butë dhe elastike do të bëhet ajo. Sekreti i kujdesit që gratë aziatike kanë përdorur për shëndetin e lëkurës është edhe çaji jeshil dhe mentja.

Këta janë përbërës që gjenden në çdo produkt kozmetik, në maska fytyre, në kremra kundër plakjes së lëkurës, në vajëra apo serume të ndryshme. Dhe kjo është vetëm një listë e shkurtër e këtyre produkteve me kimikate.

Ndërsa, përdorimi i çajit jeshil dhe mentes, që janë produkte natyrale, do të bëjnë që lëkura juaj të duket më e shëndetshme dhe më e shndritshme.

 

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*