Menu

Siguri

Policia: Për nëntë muaj kemi ngritur 16 Kallëzime penale për trafikim

Trafikimi me qenie njerëzore vazhdon të jetë një sfidë për institucionet e Kosovës. Autoritetet e rendit në Kosovë raportojnë se gratë që shfrytëzohen për prostitucion dhe fëmijët që detyrohen të punojnë, janë dy profilet më të shfrytëzuara.

Policia

Trafikimi me qenie njerëzore vazhdon të jetë një sfidë për institucionet e Kosovës. Autoritetet e rendit në Kosovë raportojnë se gratë që shfrytëzohen për prostitucion dhe fëmijët që detyrohen të punojnë, janë dy profilet më të shfry...

-->

TE TJERA

Me Shume Ne politiko