Menu

Rajon

“Serbia kërkon marrëveshje historike me shqiptarët dhe marrëdhënie të kënaqshme me kroatët”

Teknika e re, artileria dhe avionët e forcave të armatosura serbe nuk përfaqësojnë kërcënim për askënd; ato janë thjesht prova se Serbia i vlerëson jetët e qytetarëve të saj dhe do të jetë në gjendje t’i mbrojë.

aleksander vuqiq
Teknika e re, artileria dhe avionët e forcave të armatosura serbe nuk përfaqësojnë kërcënim për askënd; ato janë thjesht prova se Serbia i vlerëson jetët e qytetarëve të saj dhe do të jetë në gjendje t’i mbr...

-->

TE TJERA

Me Shume Ne politiko