Menu

Nacionale

Zbardhet biseda tek Santa Quaranta, sekretet e Balilit dhe shefit të policisë

Ish-kryeministri Sali Berisha i referohet denoncimit të një qytetari nga Saranda, për të shprehur një tjetër ngjarje të rëndë që fshihet pas Klement Balilit dhe lidhjes së tij me pushtetin dhe policinë.

santa

Ish-kryeministri Sali Berisha i referohet denoncimit të një qytetari nga Saranda, për të shprehur një tjetër ngjarje të rëndë që fshihet pas Klement Balilit dhe lidhjes së tij me pushtetin dhe policinë.

Balili...

-->

TE TJERA

Me Shume Ne politiko