Menu

Ekonomi

Kosova synon modelin italian të pjesëmarrjes së shtetit në ekonomi

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, është pritur në Romë nga ministri i Ekonomisë së Italisë, Giovanni Tria, me ç’rast ka iniciuar bashkëpunimin e ndërsjellët në fushën e ekonomisë, me fokus të veçantë themelimin e agjencisë së participimeve, organizimin e vizitës së bizneseve italiane në Kosovë dhe themelimin e shkollës për politika publike.

itali model

TE TJERA

Me Shume Ne politiko