Menu

Kurti: Visari është bashkë me ne

Kurti: Visari vazhdimisht është konsultuar me mua sa ishte kryetar, e kështu do të bëj edhe unë, do të konsultohem me të.

kurti-1301182

Albin Kurti gjatë prezantimit të platformës së tij për kryetar ka folur fjalë të mira për Visar Ymerin, ish-kryetarin e Vetëvendosjes.

“Visari është anetar bashkë me ne, deputet bashkë me ne. Gjithmonë e kam çmuar dhe e çmoj mendimin e Visarit. Visari vazhdimisht është konsultuar me mua sa ishte kryetar, e kështu do të bëj edhe unë, do të konsultohem me të”, tha Kurti.Ai falënderoi ish-kryetarin për drejtimin e Vetëvendosjes për gati tre vjet.“Dua ta falënderoj Visar Ymerin për udhëheqjen e drejtimin për gati 3 vite, shumë të dobishëm e vlefshëm për lëvizjen”, tha Kurti.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*