Menu

Koha e duhur për të bërë seks

Nëse keni kryer marrëdhënie seksuale në 07:30 të mëngjesit, atëherë keni bërë gjënë e duhur.

ex

Sipas një studimi të kryer me një mijë njerëz të shëndetshëm dhe aktiv, del se dita më së miri mund të fillohet duke bërë seks, shkruan Indpendent, transmeton Klan Kosova.

Kjo parapëlqehet të bëhet seks në 07:30 të mëngjesit, apo më së largu 45 minuta, pasi t’i keni hapur sytë në agim.

Një përsëritje e vazhdueshme e këtij ‘aktiviteti’ ju bën të ndjeheni më mirë, për shkak të frymëmarrjes gjatë aktit.

Seksi liron endorfinën, çka ndikon në rënien e shtypjes së gjakut dhe vogëlimin e nivelit të stresit për tërë ditën.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*