Menu

Kështu mund të jetoni më gjatë

Shkencëtarët vazhdojnë të zbulojnë karakteristika të mahnitshme të ADN-së tonë, duke na ndihmuar të kuptojmë se si mund të jetojmë më gjatë.

100

Më poshtë janë disa nga mënyrat që kanë dalë nga hulumtimet shkencore të kohëve të fundit rreth asaj se si të jetoni më gjatë dhe më të lumtur, transmeton Klan Kosova.

Hani ushqime të përgatitura në shtëpi

Pini çaj të gjelbër në vend të kafesë

Hani më shumë peshk, në vend të mishit

Vizitoni miqtë më shpesh

Ushtroni 150 minuta në javë

Bëni dashuri tri herë në javë

Meditoni për 10-15 minuta në javë

Fleni të paktën gjashtë orë gjatë natës

Mos ndaloni së punuari pas moshës 70 vjeçare

Kini martesë të lumtur

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*