Menu

Kështu e përjeton trupi ynë ndarjen

Emocionet tona dhe këto përvoja të “hidhura” emocionale dhe stresi kanë një ndikim të drejtpërdrejtë në trupin tonë.

ndarja

Lamtumirat janë të vështira për të gjithë, transmeton Klan Kosova.

Emocionet tona dhe këto përvoja të “hidhura” emocionale dhe stresi kanë një ndikim të drejtpërdrejtë në trupin tonë.

Lexoni më poshtë për të kuptuar se çfarë ndodh me trupin tuaj kur e përfundoni një lidhje dashurie.

Ankth dhe probleme me gjumin

Dhimbje gjoksi 

Probleme me lëkurën

Dhimbje të muskujve 

Humbje të apetitit

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*