Menu

Këshilla për menynë e Vitit të Ri

Këshilla për tryezën e Vitit të Ri nga mjeshtrit e kuzhinës spanjolle.

1

Kuzhina spanjolle njihet si më tipikja e mesdheut. E karakterizuar nga një larmishmëri e madhe gatimesh, por edhe nga shije të forta e pikante për të mos u harruar lehtë. Prodhimet tipike mesdhetare së bashku me erëzat e shumëllojshme e të bollshme janë çelësi i kësaj kuzhine mbresëlënëse.

Por, ushqimi shkon përtej të shijuarit… Në Spanjë ushqimi është pjesë e pandashme e kulturës dhe krenarisë spanjolle. Partneri që zgjedhin spanjollët prej nëntë dekadash në kuzhinë është marka vendase prestigjoze Teka Pikante, e paparashikueshme dhe përherë mbresëlënëse Teka është padyshim krenaria spanjolle.

Me një gamë të gjerë produktesh si për nga dizajni ashtu dhe për nga funksionaliteti ajo ju dhuron mundësinë të krijoni identitetin tuaj ne kuzhinë për të ndërtuar një shtëpi të vertetë. Me furrat me vetëpastrim, pjanurat ekologjike me induksion dhe aspiratorët e qetë Teka do të shndërrohet në asistenten tuaj në kuzhinë, në cdo vakt të distës.  E kështu çdo ditë që kaloni në kuzhinë duke gatuar për të dashurit tuaj, do të kthehet në një eksperiencë të paharrueshme.

Por, Teka nuk ofron vetëm kaq. Ajo është kujdesur që t’ju asistojë në të gjithë ambientet e shtëpisë suaj me të njejtin përkushtim dhe vëmendje.

Në 90 vite eksperiencë si lider në tregun ndërkombëtar Teka ka krijuar familjen e saj të madhe, duke përmirsuar jetët e miliona njerëzve në mbarë globin.  Përpos cilësisë së padiskutueshme Teka këtë fundvit vjen me oferta për gjithë kategoritë e produkteve për t’u bërë e pranishme në çdo shtëpi, në çdo familje dhe për t’i shtuar grintën spanjolle përditësisë sonë. Jetoni me Teka në një shtëpi të vërtetë.

Showroom-I Teka ndodhet fare pranë jush, në Rr “Sami Frashëri”, në krah të shkollës “11 Janari”.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*