Menu

Keni dhimbje gjatë seksit? Ja arsyet

Dhimbja gjatë aktit seksual tek partnerja është një dukuri jo e rrallë. Mund të jetë me faktor organik dhe psikologjik. Sipas ekskretëve, një femër do të ketë dhimbje gjatë aktit seksual kur:

sex

Dhimbja gjatë aktit seksual tek partnerja është një dukuri jo e rrallë. Mund të jetë me faktor organik dhe psikologjik. Sipas ekskretëve, një femër do të ketë dhimbje gjatë aktit seksual kur:

1- Nuk është ngacmuar seksualisht sa duhet/ nuk ka filluar eksitimi seksual dhe për pasojë nuk kemi sekretim të vaginës, çka sjell edhe vështirësinë në penetrim duke dhënë dhimbje.

2- Ka një proces inflamacioni në organet e poshtme seksuale, që mund të jetë një kolpit, një vaginit, infeksione të vaginës, infeksione të qafës së mitrës.

3- Femra ndihet sikur ka një problem serioz në marrëdhëniet seksuale (faktor psikologjik) dhe në këtë rast do të kemi kontrakturë/ ngushtim të mureve të vagjinës, për pasojë dhe vështirësi në penetrim dhe femra dhimbje.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*