Menu

Këngët që dëgjon kryeministri kanadez këtë verë

Ndër interpretuesit e preferuar të kryeministrit kanadez është Drake, Fillon Apple, Peter Gabriel, etj, raporton AP.

trodua

Kryeministri i Kanadasë Justin Trudau ka publikuar në faqen e internetit listën e këngëve që do t’i dëgjojë këtë verë.

Ndër interpretuesit e preferuar të kryeministrit kanadez është Drake, Fillon Apple, Peter Gabriel, etj, raporton AP.

“Çka dëgjoj këtë verë? Çka do të duhej”, ka shkruar në anglisht dhe frëngjisht Trudau ku publikoi listën në Twitter.

Trudau, nuk është zyrtari i parë botërror që publikon listën e këngëvë në internet. Para tij këtë e ka bërë ish-presidenti i SHBA-ve Barack Obama në vitin 2015 i cili ka zbuluar se dëshiron ta dëgjojë Stevie Ëonder, Bob Dylan, Aretha Franklin …

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*