Menu

Jemi shumë të butë

Wayne Rooney mendon se Anglia është tepër e ndershme në lojë. Thotë se për të mbetur në garë, të tjerët luajnë ashpër dhe pak ndytë.

Wayne Rooney është i bindur se Anglia gjithnjë po tregohet e ndershme, pa hile, e butë, ndërkohë që në futboll po aplikohen edhe taktika të ulëta për të mbetur në garë.

Mirëpo, deklaron se shumica e skuadrave po e bëjnë këtë dhe mbase është koha që edhe Anglia të shkojë në atë drejtim.

“Shikoni skuadrat që kanë fituar në vitet e kaluara dhe mund të shihni ashpërsinë dhe taktikat e ulëta tek to. Shumë nga ekipet e mëdha shquhen me të tilla gjëra”.

“Mbase, edhe ne duhet të bëhemi ashtu. Mendoj se jemi tepër të ndershëm”.

“Ururguay e ndali lojën. Nuk di sa faula kanë shkaktuar, faula të mençur, vërtet – që ta ngadalësojnë dhe ndalin lojën”.

“Më kanë goditur 10 herë dhe nuk u dha asnjë karton i verdhë.”

“Janë gjëra të vogla, por këtë gjëra të vogla mund të çojnë shumë peshës, aq sa ta vazhdosh garën ose të dalësh prej saj”.

 

 

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*