Menu

Ja sa miliarda dollarë shpenzojnë amerikanët çdo vit për Candy Crush

Sipas një studimi të ri, Facebook dhe Candy Crush janë mënyrat me të cilat punonjësit amerikanë kalojnë kohën në punë.

crash

Sipas një studimi të ri, Facebook dhe Candy Crush janë mënyrat me të cilat punonjësit amerikanë kalojnë kohën në punë.

Në revistën “Journal of Applied Psychology” shkruhet se shuma totale që shpenzojnë të punësuarit për Facebook dhe lojërat e tij është rreth 100 miliardë dollarë në vit.

Koha e lirë e tepërt që i çon në mërzi, sipas studimit, vjen jo nga dembelizmi i punëtorëve, por nga tendenca e kompanive amerikane për të punësuar më shumë njerëz sesa u nevojitet, në mënyrë që shërbimi ndaj klientit të jetë i shpejtë, transmeton tch.

Në këtë mënyrë, shumë punëtorë mbeten me kohë për të shtyrë dhe shpenzojnë para me Candy Crush.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*