Menu

Ja disa nga shenjat e kancerit te meshkujt

Shumë shenja të kancerit të njerëzve mund të imitojnë simptomat e sëmundjeve ose kushteve të tjera dhe për këtë arsye shumë njerëz i neglizhojnë dhe nuk shkojnë të vizitohen.

kanceri

Shumë shenja të kancerit të njerëzve mund të imitojnë simptomat e sëmundjeve ose kushteve të tjera dhe për këtë arsye shumë njerëz i neglizhojnë dhe nuk shkojnë të vizitohen.

Por është e rëndësishme të njihni trupin tuaj dhe të kontrolloheni tek një mjek nëse keni dhimbje të pazakonshme ose ndryshime të tjera.

Ja cilat janë 13 shenjat që tregojnë praninë e kancerit te burrat, por që shpesh anashkalohen:

Vështirësi në urinim.

Ndryshime testikulare.

Ndryshime të dukshme të lëkurës.

Plagë ose dhimbje në gojë.

Kollitje e vazhdueshme.

Prani gjaku në urinim.

Dhimbje stomaku ose të përziera.

Vazhdimisht me temperaturë ose infeksione.

Vështirësi në gëlltitje.

Mavijosje e lëkurës.

Humbje e pashpjegueshme peshe.

Lodhje e vazhdueshme.

Dhimbje koke të vazhdueshme.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*