Menu

Instagrami risi për hashtagët

Instagram ka shtuar një funksion të ri për të gjithë ndjekësit e tij, të ndjekin dhe “hashtag-ët.

Instagrami

Tashmë opsionet hashtag funksionojnë si llogari të cilat mund të ndiqen dhe sa herë të postohet një postim i ri nën hashtagun e ndjekur, do dal dhe në kryefaqen tuaj.

Sipas kompanisë së instagramit, kjo risi do ti ndihmojë përdoruesit të jenë të informuar dhe i kursen kohë pasi s’kanë nevojë të kërkojnë postime të reja, shkruan lapsi. Megjithatë duhet të keni parasysh se nëse e keni profilin privat, hashtagët e vendosur nga ju do dukeshin veç nga personat që ju ndjekin dhe ju ndiqni.

Përfaqësuesit e kompanisë shpjegojnë se për të përfituar nga ky opsion i ri mjafton ti keni bërë update instgaramit dhe ti bëni follow hashtagut tuaj të preferuar.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*