Menu

I inkurajuar nga konsolidimi i Speciales

'Prokurori vazhdon ta kryejë punën që ia kërkon ligji i vitit 2015'.

sh_1499148275-3740084

Prokurori i specializuar, David Schwendiman, është i inkurajuar nga miratimi i Rregullores së Procedurës dhe të Provave, e cila u bë javën e kaluar.

Në përgjigjen e tij dërguar gazetës “Zëri” Joseph L. Hollerhead, asistent ekzekutiv i zëvendëskryeprokurorit të specializuar, ka thënë se prokurori vazhdon ta kryejë punën që ia kërkon ligji i vitit 2015.

Madje sipas Joseph Hollerhead, asistent ekzekutiv i zëvendëskryeprokurorit të specializuar, prokurori është shumë i inkurajuar me miratimin e Rregullores së Procedurës dhe Provave ditë më parë.

Megjithatë, Hollerhead është shprehur i rezervuar sa i përket pyetjes së gazetës “Zëri” se kur do të nisin akuzat e para dhe e ka gjasë që ato të fillojnë brenda këtij viti.
Sipas tij, Zyra e Prokurorit të Specializuar është një institucion i veçantë dhe i pavarur nga Dhomat e Specializuara dhe ka përgjegjësinë e autoritetin e vetëm t’ia dërgojë akuzat Gjykatës së Specializuar. Por, kur do të bëhet kjo ai nuk ka treguar, duke mos dashur që të ndërhyjnë në hetimet e Prokurorisë.

 Në anën tjetër zëdhënësja e Dhomave të Specializuara, Avis Benes, i ka thënë gazetës “Zëri” ditë më parë se nëse vendimi i Dhomës Speciale të Gjykatës Kushtetuese do të jetë pozitiv, rregullat do të hyjnë në fuqi 7 ditë më pas. Në të njëjtën kohë Benes ka bërë të ditur se ky është edhe hapi i fundit ligjor që Gjykata të bëhet plotësisht funksionale

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

One thought on “I inkurajuar nga konsolidimi i Speciales

 1. I INKURJUAR NGA KONSOLIDIMI I SPECIALËS;SHI,I SHKURAJUAR VRA HORZOKRIMIMI NGECBALËS
  SHKENCË-SHKALËS;SIKUR DIKUR,QE NJË KOLONIST,HORRORPIST,MU RUSO-PUSO-SLLAVIA-SHKAVIA
  KISHTE,ISHTE SJELLË,PJELLË;PËR HATA,TERË BELA;MES NJË FSHATI,NGRATI;EDHE,FASHTATARI
  NGA BARBARI;KISHTE PRESIONE,BËR KONCESIONE,QE TË IA LËSHOJË,DESHMOJË,TERË PASURINË,
  TRASHËGIMINË FAMILJARE,KANIDILJARE;ËH,AI I NGRATI,KISHE ZGJATI,NJË KAL ATI N’LIVADH
  TEK AI GARDH,TROLLI-PINJOLLI;POR,KOLONISTI,HORRORPISTI,KISHTE ZGJATUR,ZGATUR,PELËN
  OU ZHELËN,GJYSËM TË COFTË,OU,GRYSËM TË NGORDHTË;DHE,KALI,AI ATI,TEK MALI SHPATI,KUR
  NUHATI PELËN,ZHELËN,AFËR OBORRIT,OU,HORRORIT;HINGËLLUAR,VRINGËLLUAR,NXJERRI OUUU-O
  SHTJERRI KUNGJIN,PUNXHIN O,DREJTË TEK PELA,ZHELA;A,DUKE LADRUAR,VRAPUAR,RRATUAR,OU,
  GJERSA AJO PELË,ZHELË,PASKA NGORDHUR,SHKORDHUR;DHE,AI KOLONISTI,HORRORPISTI,NGRITI
  AKTPADI,FAKT-TRANDI;QE PËR KOMPENZIM,HORRORKRIM,JA MERR PENG,DENG,TERË LIVADHIN ËH,
  TËR TROLLIN,DHE AI FSHTATRI-SHQIPTARI AUTOKTON,AUU,SHOKON;DHE,PËR PLEQNAR THËRRET O
  NJË PROFESOR,OR,DREJTOR SHKOLLE,DHE MËSUESIN E NDERUAR,TË URTUAR,VETERAN I ARSIMIT,
  KUR,KOLONISTI,HORRORPISTI KUPTON,TUNDON,A FRIGON OH,INJORON DUKE NENÇMUAR,PËRÇMUAR,
  DHE,TALLË O SHPALLË,GJEJA SI BUDALLË,TUTALLË,DUKE NXENË O THENË:PO EDHE MESUESI OU
  DREJTUESI,SHI VETERANI ARSIMIT,O QENKA KYQUR,TRYQUR,NË MESELËN PËR PELËN TIME OUUU
  SHKIME,JETIME;ATË PELË,ZHELË,AS TË NGORDHUR,AS TË SHKORDHUR;APO,GJYSËM TË COFUR OU,
  GRYSËM TË NGORDHUR;ËH,PLEQNONI SI TË PLEQNONI,NDESHKONI,SI TË NDESHKONI;VETËM OUUU
  VETËM LIVADHIN VRI GARDHIN,EDHE OBORRIN TË HORRIN,MA LENI,MA NXENI,QE TERË PASURIA
  TRASHËGIMA E SHQIPTARIT,MUA MË TAKOJË,TRASHGOJË;UNË KOLONISTI,HORRORPISTI I RUSO-
  SERBO-SLLAVO-GREKO-SLLAVISË;OUUU,PUSO-VËRBO-VDEKO-SHKAVËRISË?!”TË FALA REFUGJAT I
  LUFTËS NGA KOSOVA NË USA.VETËM NJËRI NGA DHJETA MILIONË,NËN DHUNË,PËRDHUNË,PËRZUNË
  ME FURTUNË;KËSO,PËSO,BANDA,TRANDA,MË KANIBALË,KATASTROFALË,QE ME SHEKUJ,TEMPUJ MBI
  80% POR,KËKOJNË,TENTOJNË 100% TERË PELLAZGO-ILIRO-SHQIPTARINË;PA KTHIM,PËR AMSHIM,
  OU MOLKOTË,GOLGOTË,GADI TERË SHQIPTARIE,SHKRIPKA VRRIE;PORSE,N’MOMENTË DEMOKRATIKE,
  AH,OJ MIKE;QE RIKTHEHËMI,RISHPREHËMI,RINGREHËMI,RIPREHËMI,OUUU,PËR RIBASHKIM,RITRA
  SHËGIM,RIATDHESIM,RIAMSHIM;OREEE,PËR RINGRITJE,RILINDJE,MBARË KOMBËTARE SHQIPTARE!