Menu

Humbni peshë për 8 javë

Ndërsa shumë mendojnë se është thuajse e pamundur t’i transformojnë trupat e tyre brenda një muaji, një grup burrash dhe grash të përkushtuar kanë dëshmuar se kjo mund të realizohet.

diete

Jo vetëm kaq, por ata e bëjnë këtë pa dieta të forta apo stërvitje të tepruara dhe treguan se kishin një nivel edhe më të lartë energjie.

Sekreti? Sfida e quajtur “F45 eight weeks” – një program që përdor trajnimin funksional dhe një plan diete për të ndihmuar njerëzit të rrisin muskujt dhe të zvogëlojnë yndyrën në trupin e tyre për një periudhë prej tetë javësh.

Dhe kjo sfidë kërkon praktikimin e një sërë lëvizjesh në 45 sekonda e me 15 sekonda pushim duke e përsëritur këtë rutinë për 45 minuta, si edhe një dietë të balancuar.

 

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*