Menu

Humbni 13 kg për pak javë

Ushtrimi 2 minutësh që ju dobëson 13 kg për pak javë.

ushtrime

Aktori japonez Miki Ryosuke ka zbuluar një metodë interesante që ka humbur 13 kg të peshës së tij dhe ka ulur me 12 cm perimetrin e trupit vetëm në pak javë. Ky rezultat ka ardhur si shkak i një ushtrimi 2 minutësh që atij i është rekomanduar nga një mjek.
Ky ushtrim është më i thjeshtë sa ju mund ta mendoni. Sipas kësaj teknike ju duhet të merrni një pozicion të caktuar, të merrni frymë lirshëm për 2-3 sekonda  dhe pastaj një lëvizje të fuqishme të krahëve për 7 sekonda. Shumica e mjekëve dhe dietologëve europianë dhe në të gjithë botën suportojnë përdorimin e ushtrimeve të frymëmarrjes për humbjen e peshës, duke e cilësuar si një nga metodat më efektive.
Sipas tyre pesha e tepërt është e lidhur me oksigjenin, karbonin dhe hidrogjenin. Kur oksigjeni që ne thithim arrin tek qelizat që shkaktojnë mbipeshën, ai i ndan ato në komponentë (karbon dhe ujë). Kështu që sa më shumë oksigjen trupi jonë thith, aq më shumë kalori ne djegim.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*