Menu

Hahn: Serbia shumë shpejt do të bëhet pjesë e Bashkimit Evropian

Komisioneri Evropian për Negocim dhe Zgjerim, Johannes Hahn ka thënë sot se Serbia është pozicionuar mirë si një nga vendet kryesore në procesin e pranimit në BE dhe së shpejti do të bëhet pjesë e familjes evropiane.

hahn

Komisioneri  Evropian për Negocim dhe Zgjerim, Johannes Hahn ka thënë sot se Serbia është pozicionuar mirë si një nga vendet kryesore në procesin e pranimit në BE dhe së shpejti do të bëhet pjesë e familjes evropiane.

Gjatë bisedimeve të tij me kryeministren e Serbisë, Ana Bernabiq, Hahn Falenderoi Serbinë për rolin e saj kyc në stabilizimin e rajonit.

 

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*