Menu

Guatemala hap ambasadën në Jeruzalem, dy ditë pas SHBA

Guatemala hapi ambasadën në Jeruzalem të mërkurën, dy ditë pasi e hapi SHBA.

guatemala

 Guatemala hapi ambasadën në Jeruzalem të mërkurën, dy ditë pasi e hapi SHBA.

Presidenti i Guatemalës Jimmy Morales dhe gruaja e tij Hilda Patricia Marroquin, Kryeministri izraelit Benjamin Netanyahu dhe gruaja e tij Sara si dhe Ministrja e Jashtme e Guatemalës, Sanda Jovel Polanco, bënë një fotografi para ceremonisë së posaçme për hapjen e ambasadës në Jeruzalem më 16 maj.

Presidenti i Guatemalës Jimmy Morales dhe Kryeministri Benjamin Netanyahu ndoqën ceremoninë e hapjes në kompleksin e zyrave në perëndim të Jeruzalemit.s.n

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*