Menu

Gold AG me këngë të re, ‘Djali i ushtarit’

Gold AG po vjen me një projekt të ri muzikor.

golden ag

Gold AG po vjen me një projekt të ri muzikor.

Fjala është për këngën me titull ‘Djali i ushtarit’ e cila do të publikohet nesër ( e enjte), shkruan lajmi.net

”Nesër / 15 Shkurt / Ora 20:00 / VIdeoklipi më i ri / Djali i ushtarit” i ka njoftuar Goldi ndjekësit nëpërmjet publikimit të një fotografie në Instagram.

Ndonëse jeta e tij private është diskutuar mjaft shumë së fundmi nuk ka ndonjë lëvizje sa i përket kësaj qështje dhe se Goldi ende nuk na ka njohur me ‘Valentinen’ e tij apo ndoshta nuk e ka gjetur akoma.l.n.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

One thought on “Gold AG me këngë të re, ‘Djali i ushtarit’

 1. HEU,DJALI I USHTARIT;EU,IDEALI LUFTËTARIT,ÇLIRIMTARIT,KRIJIMATRIT,FLIJIMTARIT,OUUU,
  NDRIQIMTARIT;QE PËR 550 VJETORIT LUBILE,DASHKË,BASHKË,20 PËRVJETORIT PRUR KËTE DHE,
  KRE;HYREGJENDËS,KRYLEGEJNDËS,PËR ATDHE,ATKRE;MË KRYLEGJENDARE,HYREGEJNDARE,O00H-OR,
  VELLAZËRO-RIHIRO-FARË SHKRIPKA VËRRIA;AHIII,PELLAZGO-ILIRO-MBARË SHQIPTARIA;SAHERË
  ËSHTË NEVOJA,KRAHKRERË RRESHTË KREDOJA;QE TË NDËRPRITEJ LOJA;OUUUH PLOJA;ÇFARROSJA,
  ÇVARROSJA,MË TOTALË,MË GLOBALË;TEPËR VARRE MASIVE,ZJARRE MARRËZIVE,MARRE MAFIVE;AH,
  O,NGA KUMTI KUMTESA,LUMTI LUMBESA;QE RIGUFOJË,TRIUMFOJË,SI VULLAKNI,TERË BALLKANI,O
  VLERË KULLGJANI;TERË TIM E FLAKË,VRER KRIM QË NDALKË;DUKE SHTYPUR,MBYTUR,SHTRIGËN O
  MË TË LIGËN,SHLLIGËN PLAKË;ME HEKUR OR FLAKË;PËR TË VDEKUR,VRERË,PRERË,NË SHLAKË,AH
  QE NA GJEGJI SI PËRJETË MOT;HEJ,I MADHI ZOT,EDHE SOT;I TERË ATDHEU;GJERGJI-KASTRIOT
  SKENDËRBEU;DASHKË,BASHKË,ME HYRGJËNDARIN,OUUU,MË ADEM KRYLEGJENDARIN,OUUUH-OR,QE NA
  GJEGJKA NË TANDEMA,PLOT PËRPLOT,GJERGJA MË ADEMA;HEEEJ,PLOT,PLOT;GJERGJA ME ADEMA!
  TË FALA NJË REFUGJAT LUFTË NGA KOSOVA,WANAQUE,NEW JERCEY,14 SHKURT 2018 17:58.USA.