Menu

Fotografitë që dëshmojnë se asgjë nuk është e përjetshme

`Koha është një nga ato gjërat që nuk mund të shihen.

19435610-HVrbE52nSkCUGCcEH8w8JYv8Y_gyQlan3SIax0usFxU-1516950419-650-99eaf2a862-1517904565

Por, ndërsa koha kalon çdo gjë ndryshon me shpejtësi, transmeton Klan Kosova.

Çdo gjë në botën tonë varet nga koha dhe gjithkush dëshiron të dijë: pse funksionon më shpejt kur duam që ajo të ngadalësohet, por kur ne duam që ajo të përshpejtohet, lëviz aq ngadalë?

Shikoni disa nga shembujt më poshtë që mund ta dëshmojnë më së miri këtë gjë.

Kështu duken këpucët pas tre vjetësh dhe 6000 ore punë

Pema e vjetër mbi 2700 vjet 

Qeni 13 vjeçar

Kjo shtëpi është restauruar pas 100 vjetësh 

Duart e plakura 

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*