Menu

Femrat zbulojnë se sa duhet të zgjasë mashkulli në shtrat

Sipas studimeve, një marrëdhënie seksuale zgjat nga 33 sekonda deri në 44 minuta, ndërsa kohëzgjatja mesatare është 5,4 minuta.

sex

Por, sa do të donin femrat që të zgjaste një seancë intime me partnerin? Kompania australiane “Prolong” ka pyetur femrat dhe ka vënë re se përgjigjja e tyre ndryshon sipas moshës.

Grupmosha 20-35 vjeç mendon se seksi duhet të zgjasë 16 minuta. Ajo 36-44 vjeç mendon se ideale do të ishte 16,12 minuta, ndërsa grupmosha 45-54 vjeç është shprehur se kohëzgjatja e seksit duhet të jetë 17,3 minuta.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*