Menu

Fakte për vaginën

-Fjala vaginë përkthehet pak a shumë mbajtës i shpatës në latinisht.

dakte për vaginën

Nëse mendoni se dini gjithçka për vaginën, atëherë gaboheni. Për ju femra, por edhe për ju meshkuj, më poshtë është një koleksion me fakte interesante për organin seksual femëror.

-Dieta juaj ndikon tek aromat aty poshtë, prandaj është mirë që të shmangni qepët dhe hudhrat përpara një nate pasioni.

-Fjala vaginë përkthehet pak a shumë mbajtës i shpatës në latinisht.

-Vagina ka vetë një mekanizëm vetëpastrues.

-Ekziston një sëmundje, që njihet si prolapsi pelvik. Kjo bën që vagina e një femre të bjerë dhe të varet mes këmbëve.

-Një femër mund të arrijë rekordin e 134 orgazmave në një orë. Meshkujt kalojnë vetëm 16 në një orë.

-Vagina mund të zgjerohet me 200 përqind kur është e eksituar.

-Vagina është e mbushur me baktere. Disa prej tyre janë baktere të mira që gjenden edhe tek kosi.

-Klitori ka 8 mijë nerva fundore, penisi vetëm 4 mijë.

-Vagina dhe peshkaqenët kanë një lloj lubrifikanti natyral.

-Muret e brendshme të vaginës janë të palosura dhe hapen si çadër gjatë seksit.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*