Menu

Facebook në probleme sërish, rritet ndjeshëm zhgënjimi ndaj tij

Aksionet e Facebook ranë me më shumë se 20% të mërkurën pasi të ardhurat e rrjetit social të mediave dhe rritja e përdoruesve nuk arritën aq sa pritsnin investitorët.

zukenberg

Aksionet e Facebook ranë me më shumë se 20% të mërkurën pasi të ardhurat e rrjetit social të mediave dhe rritja e përdoruesve nuk arritën aq sa pritsnin investitorët.

Firma, e cila po ballafaqohet me reagimin e saj për trajtimin dhe  publikimin elajmeve të rreme dhe problemin e privatësisë, tha se kishte në përdorim 2.23 miliard përdorues aktivë në fund të qershorit.

Kjo ishte deri në 11% në qershor 2017, rritja më e ngadaltë në më shumë se dy vjet.

Faccebook paralajmëroi gjithashtu investitorët se rritja e shpenzimeve do të tejkalonte fitimet e të ardhurave në 2019, duke përfituar fitime.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*