Menu

Edhe tributë përdorin ‘extension’

Tributë janë shumë të prapambetura në krahasim me pjesën e civilizuar të njerëzimit, por me sa duket, kjo nuk mund të thuhet për modelimin e flokëve.

150724993307


Fotografi londinez Tariq Zaidi ka shkrepur një set të mrekullueshëm fotografish, në një tribu në Angola, gjatë një turi afrikan, të quajtur ‘Tributë e humbura’.

Në imazhet e publikuara nga Zaidi, bien në sy modelet interesante të flokëve dhe përdorimi i leshit të dhive për zgjatimin e tyre, apo siç njihet ndryshe, ‘extension’.

Kjo tribu jeton në shtetin afrikan të Angola-s, e izoluar totalisht nga pjesa tjetër e njerëzimit dhe e privuar nga mjetet e telekomunikacionit.

 

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*