Menu

E hidhur si Margarita

Kur doni të ikni nga ambëlsia e jetës...

Margarita

5 cl Tequila

1.5 cl lëng limoni

2 cl Cointreau (liker, portokalli)

Mënyra e përgatitjes:

Shto Tequila, Cointreau dhe lëng limoni së bashku me kubeza akulli në një shejker. Përzije të gjitha mire….. Për të shërbyer margaritën të duhet një gotë e ftohur mirë, e cila i ka skajet e gotës të lyera me kripë dhe dekor me një cope limoni te gjelbër

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*