Menu

Drejtori i çerdhes, u uron mirëseardhjen fëmijëve me striptiste (Foto)

Drejtori i një çerdheje fëmijësh në Kinë për ti dhënë atmosferë festive institucionit në ditën e parë të fillimit të vitit shkollor, të hënën 3 shtator 2018, kishte ftuar një stripiste.

strip

Drejtori i një çerdheje fëmijësh në Kinë për ti dhënë atmosferë festive institucionit në ditën e parë të fillimit të vitit shkollor, të hënën 3 shtator 2018, kishte ftuar një stripiste.

Spektakli i zemëroi prindërit e fëmijëve dhe provokoi reagime në internet.

Ashtu si shumë shkolla kineze në Kinë, çerdhja në provincën e Shenzhen kishte organizuar një festë mirë se ardhje për fëmijët, ku zakonisht ka fjalime të drejtuesve dhe shfaqe nga fëmijët.

Por gjyshër dhe gjyshe që ishin në festën e organizuar nga çerdhja mbetën të shtangur teksa para tyre u shfaq një balerinë gjysmë e veshur që kërcënte mbi tub nën tinguj e muzikës.

Video nga shfaqja janë bërë menjëherë virale në rrjetet sociale dhe mediat.

 Në të duket balerina që bën lëvizje provokuese para fëmijëve të vegjël të veshur me uniforma dhe familjarëve që i shoqëronin.

Image

Image

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*