Menu

Donika Kadaj-Bujupi, kryetare e komisionit për AKI-në

Është konstituuar Komisioni për mbikëqyrjen e Agjensionit Kosovar për Inteligjencë (AKI),.

kada

Në krye të këtij komisioni do të jetë Donika Kadaj-Bujupi , kurse Ganimete Musliu, zëvendëskryetare e parë, ndërsa Bahrim Shabani, zv/kryetar i dytë.

Anëtarë të komisionit të AKI-së do të jenë: Arbër Rexhaj, Anton Çuni, Teuta Rugova, Xhevahire Izmaku, Slavko Simiq, Bekë Berisha dhe Haxhi Shala, transmeton Klan Kosova

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*