Menu

Dieta tetëorëshe

Kjo është një prej dietave më të preferuara në “Hollywood”.

dieta

Përgjatë këtyre muajve të fundit, “guru”-të e fitnesit dhe nutricionistët profesionistë u mëshojnë përfitimeve të mëdha të të ashtuquajturës “dieta tetëorëshe”.

Planifikimi i saj parashikon që njerëzit të hanë përgjatë 8 orëve të ditës e të agjërojnë gjatë 16 orëve të tjera. Kjo i jep mundësi organizmit të nisë procesin e djegies së kalorive.

Ja si funksionon:

Mëngjesi duhet konsumuar në orën 10.00, dreka në 14.00 dhe darka në 1800. Pas kësaj nuk duhet të konsumoni më asgjë duke i lejuar trupit 16 orë pushim.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*