Menu

Del në ankand “Audi Q7″ i Isa Mustafës

Vetura është dërguar në Shtëpinë e Ankandave Kosova. Mediat kanë raportuar se çmimi fillestar për këtë veturë është 25 mijë euro.

Audi Q7

Komuna e Prishtinës do ta nxjerrë të shtunën në ankand veturën “Audi Q7”, e cila ka qenë në shfrytëzim nga ish-kryetari i Komunës së Prishtinës, Isa Mustafa.

Vetura është dërguar në Shtëpinë e Ankandave Kosova.

Mediat kanë raportuar se çmimi fillestar për këtë veturë është 25 mijë euro.

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, kishte vendosur qysh në fillim të mandatit të tij të shesë këtë veturë me arsyetimin se është e shtrenjtë dhe me shpenzime të larta.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*