Menu

ÇUDË

Tre motra, martohen me 3 shokë, në një dasmë 3 orëshe

Hannah, Naomi dhe Elisabeth Reichrad thanë “Martohem!” njëra pas tjetrës pasi i ati i tyre, 54-vjeçar i shoqëri në altar në Georgetown të SHBA-së.

Tre motra, martohen me 3 shokë, në një dasmë 3 orëshe

TE TJERA

Me Shume Ne politiko