Menu

Çmimi i Bitcoin-it bie nën 6,500 dollarë

Ekspertët sugjerojnë se rënia e çmimeve mund të vazhdojë.

bitcon2

Ekspertët sugjerojnë se rënia e çmimeve mund të vazhdojë.

Tregu i kripto-valutës ka ardhur nën presion masiv në ditët e fundit. Hetimet nga autoritetet amerikane për tregtinë e brendshëm dhe sulmet e hackerëve në platformat tregtare po shkaktojnë rënie të çmimeve për Bitcoin dhe ndalja e kësaj rënie nuk është në horizont.

Të mërkurën në mëngjes, një njësi e “monedhës kripto-valutore” në platformën tregtare evropiane Bitstamp akoma kushton 6.550 dollarë. Krahasuar me javën e kaluar, kjo është një minus rreth 14 përqind. Në disa shkëmbime amerikane, çmimi është tani midis $ 6,450 dhe $ 6,480. Në natën e së hënës, vlera e një Bitcoin u rrëzua 500 dollarë në më pak se një orë nën 6,800 dollarë. Që nga fillimi i vitit, vlera është se përgjysmuar. Sipas “Coinmarketcap”, kapitalizimi i tregut bie përkatësisht nga 17 miliardë deri në 113 miliardë dollarë gjatë rrjedhës së javës.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*