Menu

CIA do të udhëhiqet nga një femër

Gina Haspel është bërë femra e parë në historinë amerikane që do të jetë në krye të CIA-s. Vendimi sapo është marrë nga presidenti amerikan, Donald Trump.

President George W Bush visits CIA Headquarters, March 20, 2001.

Gina Haspel është bërë femra e parë në historinë amerikane që do të jetë në krye të CIA-s. Vendimi sapo është marrë nga presidenti amerikan, Donald Trump.

Pak minuta pasi Trump e emëroi ish-drejtorin e deritanishëm të CIA-s, Mike Pompeon, si sekretar të ri të shtetit, menjëherë e ka gjetur zëvendësuesin.

“Kam kënaqësinë të njoftoj se Gina Haspel do të bëhet drejtoresha e parë e CIA-s dhe gruaja e parë që do ta mbajë këtë pozitë. Urime për të gjithë”, njofton Trump.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*