Menu

Çfarë i ndodh vaginës tuaj kur ndaloni së kryeri marrëdhënie seksuale

Përfitimet e një jete seksuale të shëndoshë janë të panumërta: seksi i rregullt nxit sistemin tuaj imunitar, ul nivelet e stresit, ul presionin e gjakut dhe ul rrezikun e atakut në zemër.

dakte për vaginën

Por jo çdo femër e ka opsionin që të ketë një jetë seksuale aktive. Ndoshta sepse është zgjedhja e saj personale ose sepse akoma nuk e ka gjetur personin e uhur. Por çfarë i ndodh vaginës tuaj kur ju nuk kryeni marrëdhënie.

-Pas një kohe të gjatë pa kryer marrëdhënie, sigurisht pasi të filloni të keni një jetë seksuale aktive do ndjeni dhimbje në pjesët tuaja intime për shkak se muskujt e vaginës janë tkurrur.

-Fatëmirësisht edhe nëse një femër është e virgjër, dhimbja vaginale nuk zgjat shumë dhe kalon shpejt nëse keni durim dhe përdorni lubrifikim. Por në disa raste, muskujt e vaginës kontraktohen kaq shumë saqë dhe tampon është i pamundur të futet. Ky problem quhet vaginismus, dhe ka disa arsye se pse ndodh; ndodnjëherë ndodh kur një femër ka kaluar një rast përdhuniumi ose abuzimi seksual, por mund të jetë dhe diçka e zakonshme. Nëse ju ka ndodhur dhe juve atëherë është mir të konsultoheni urgjentisht me një mjek.

-Nëse nuk keni përjetuar një orgazëm për një periudhë të gjatë kohe është normale që trupi juaj të heqë dorë së kërkuari.

 

Tjeter:

Zona juaj do kujdes

http://politiko.net/zona-juaj-do-kujdes/

Ushqimet që ju shtojnë dëshirën për seks

http://politiko.net/ushqimet-qe-ju-shtojne-deshiren-per-seks/

Pozicionet seksi

http://politiko.net/pozicionet-seksi/

Prekeni femrën në këtë vend…

http://politiko.net/prekeni-femren-ne-kete-vend/

Fakte për vaginën

http://politiko.net/fakte-per-vaginen/

Përse femrat duhet të urinojnë menjëherë pas aktit seksual?

http://politiko.net/perse-femrat-duhet-te-urinojne-menjehere-pas-aktit-seksual/

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*