Menu

Buzët pjesa më tërheqëse e femrave

Nuk është ajo që mendoni! Ky është detaji i vetëm që shohin meshkujt në takimin e parë me një femër.

aangelinana-650x358

Nuk është e thënë të jetë një takim dashuror, mund të jetë një prezantim i rastësishëm, ata do të tregohen njësoj të vëmendshëm ndaj një detaji që femrat ndoshta e nuhasin, prandaj edhe kujdesen që të zgjedhin ngjyrën më të bukur. Studimet thonë se duhet të kalojnë të paktën 10 sekonda përpara se një mashkull t’i heq sytë nga portreti i një femre, në takimin e tyre të parë.

Bëhet fjalë për buzëkquqin dhe buzët…

Nëse nuk je lyer me buzëkuq, ato 10 sekonda mund të pakësohen në 3-4 sepse vëmendja e tyre, në rast se buzët nuk janë shumë tërheqëse, do të ulet.

Në rast se buzëqkuqi ka ngjyrë të kuqe të fortë, koha mesatare e vëmendjes mund të rritet. Sipas studimit që ka kryer Universiteti i Mançesterit, janë pikërisht buzët pjesa më tërheqëse e femrave, për ta. Ato të plotat me ngjyra të theksuara, ndikojnë në zhvillimin e fantazive të tyre sensual.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*