Menu

BOTA

Schulz njofton fillimin e negociatave me Merkel

Në fillim të janarit të 2018 do të nisin negociatat mes Socialdemokratëve dhe Unionit Kristiandemokrat për formimin e një qeverie të re në Gjermani. Njoftimi është bërë nga Martin Schulz, i cili nënvizoi se do të paraqitet në negociata me “shpirtin e hapur dhe konstruktiv”.

shutzi Në fillim të janarit të 2018 do të nisin negociatat mes Socialdemokratëve dhe Unionit Kristiandemokrat për formimin e një qeverie të re në Gjermani. Njoftimi është bërë nga Martin Schulz, i cili nënvizoi se do të paraqitet në negociata me “shpirtin e hapur d...

-->

TE TJERA

Me Shume Ne politiko