Menu

Biznes majmunësh! Paguhen me banane

Taverna Kayabukiya duket si çdo restorant tjetër tradicional japonez i stilit “shtëpia e sakes”.


Por nëse hyn në këtë vend modest në Utsunomiya kuptoni se kamarierët njerëz janë zëvendësuar me majmunët Macaque.

Njerëzit vijnë nga të katër cepat e botës për tu shërbyer nga këta majmunë dhe disa pamje të publikuara tregojnë ditën tipike të punës së tyre.

Majmuni Fuku-chan i veshur fiks si kamarier, u sjell miqve birrë dhe peceta për darkën.

Nëse Fuku- chan dhe shokët e tij më të rinj bëjnë një punë të mirë paguhen nga pronari i restorantit me banane, si dhe si bakshish marrin kokrra soje.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*