Menu

Bitcoin bie nën 7 mijë dollarë

Eteri dhe Eos humbën vlerë e tyre edhe më shumë gjatë kësaj jave.

bitcoin

Eteri dhe Eos humbën vlerë e tyre edhe më shumë gjatë kësaj jave.

Çmimet e shumë kripto-valutave ranë ndjeshëm të mërkurën brenda një kohe të shkurtër. Vlera e një njësie të Bitcoin – monedha më e njohur dixhitale – ra për 5 për qind, duke rënë në platformat kryesore tregtare si Bitstamp ose Bitfinex nën 7,000 dollarë (6,054 euro.

Kripto-valutat e tjera , të tilla si eteri ose Eos, u nënshtruan edhe më shumë dhe ndonjëherë humbën më shumë se një të dhjetën e vlerës së tyre.

Deri në mes të gushtit, çmimi i Bitcoin kishte rënë nën $ 6,000. Arsyeja për këtë ishte miratimi ende në pritje të fondeve bitcoin të këmbimit (ETFs) në SHBA . Më pas, çmimi Bitcoin ishte rikuperuar dhe, varësisht nga platforma tregtare, ishte rritur përsëri në rreth 7,400 dollarë.l.n.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*