Menu

Bima që e vret kancerin

Bima që është 100 herë më e fortë sesa ilaçet e kimioterapisë dhe që e vret kancerin në dy ditë.

kanceri

Çaji me luleradhiqi shëron shumë sëmundje si kanceri  në vetëm 2 ditë. Gjithashtu ndalon rreziqet e kancerit në të ardhmen.

Kjo është e shëndetshme dhe medicinale. Gjithashtu është e lehtë për të bërë. Në të kaluarën, ky çaj ishte shërim universal. Tani kjo rrënjë shëron kancerin.

Një studim i Departamentit të Kimisë dhe Biokimisë në Kanada, tha se kjo rrënjë vret kancerin dhe lë qelizat e shëndetshme të paprekura.

Luleradhiqi gjithashtu vret kancerin në vetëm 2 ditë. Dhe ekspertët e miratuan këtë.

72-vjeçari John DiCarlo, kishte i pari përfitimet e kësaj rrënjeje. Ai kishte kancer dhe e trajtoi atë për gati një muaj.kanceri kanceri-i-mushkerive kancerin kanceri kancer kanceri kancer Kancer Shkaku i kancerit

 

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*