Menu

Besimtarët katolikë kremtojnë Pashkët në Kosovë

Pashkët po kremtohen edhe në Kosovë nga besimtarë katolikë.

pashket

Në përgëzimet e rastit, udhëheqësit politikë e fetarë, kanë vënë theksin në përpjekjet për ruajtjen e paqes, tolerancës dhe pajtimit mes njerëzve.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*