Menu

ATK-ja mbyll dhe dënon 13 biznese të lojërave të fatit pa licencë

Administrata Tatimore e Kosovës - Divizioni i Lojërave të Fatit, nga një aksion i ndërmarrë në disa komuna të Kosovës.

atk

Administrata Tatimore e Kosovës – Divizioni i Lojërave të Fatit, nga një aksion i ndërmarrë në disa komuna të Kosovës, ka mbyllur 13 subjekte që ushtrojnë jashtëligjshëm veprimtarinë e lojërave të fatit, të cilat, po ashtu, janë ndëshkuar me gjoba në vlerë të përgjithshme prej 52,000 eurove.

Ndëshkimi i këtyre subjekteve është bërë pasi që të njëjtat kanë organizuar lojëra të ndaluara me Ligjin për Lojërat e Fatit, në pikat pa licencë (vendim) të Administratës Tatimore të Kosovës.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*