Menu

‘Assassin’s Creed Origins’

Ubisoft ka prezantuar një “trailer” të ri për video-lojën “Assassin's Creed Origins”.

Ubisoft ka prezantuar një “trailer” të ri për video-lojën “Assassin’s Creed Origins”.

Klipi spektakolar tregon detaje mbi aventurën e re që do të zhvillohet në Egjiptin e lashtë.


Videoja na tregon rënien e Perandorisë Egjiptiane, që “shkrihet” me shkretëtirën kur kthehet në rërë.

“Assassin’s Creed Origins” do të dalë në treg në datën 27 tetor. Video-loja do të jetë e disponueshme për PC, PlayStation 4 dhe Xbox One.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*