Menu

Contemporan

Morrissey dhe Pamela mbi Dynjanë

Një artist dhe një seks simbol vajtojnë për fatin e Tokës... Morrissey reciton, Pamela Anderson vështron.

Morrissey

TE TJERA

Me Shume Ne politiko