Menu

Biblioteka

Historia prapa kryeveprës së Leon Tolstoi

Një film i ri me gjashtë pjesë, i përshtatur nga romani “Lufta dhe Paqja”, ka filluar të transmentohet në “History Channel”. Këtu po paraqesim historinë që qëndron prapa njërit prej romaneve më të mëdha të shkruara ndonjëherë

Screen-Shot-2016-02-06-at-09.56.59

TE TJERA

Me Shume Ne politiko