Menu

ART MOTION 15 euro ne muaj dhe perfito 2 muaj falas

Super oferta promovuese e Art Motion ka një kohëzgjatje të kufizuar.

unnamed-54-768x768

Art Motion TV digjital ka lansuar oferten më të re në treg me cmimin 15 euro në muaj dhe dy muaj falas për abonenetët e ri, me këtë cmim abonentët përfitojn pakon me 20Mb/s internet pa limit dhe me mbi 120 kanale TV, pa depozit dhe instalimi falas .

Super oferta promovuese e Art Motion ka një kohëzgjatje të kufizuar dhe është pjesë e befasive të shumta që do të sjellë në të ardhmen e afërt .

Kjo oferte vlen për qytetet Prishtinë , Fushë Kosovë , Ferizaj dhe Drenas,shumë shpejt edhe për qytetet tjera .

Nr. Kontaktues: 038 60 60 50 /  045 55 00 22

Email: [email protected] / [email protected]

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*